Geduld is een schone zaak

 ja mensen, zo is het maar net. Jullie zitten natuurlijk thuis met smart op onze laatste mail te wachten. En daar wordt heel hard aan gewerkt.
Gisteravond zijn we met 6 personen bezig geweest de goodybags te vullen. Wat zijn wij enthousiast over de inhoud,: we wilden het liefst zelf even rustig in alles rondneuzen, maar daarvoor was geen tijd. Ook wij moeten wachten tot zaterdagavond ;-) 
Vanmorgen zijn we begonnen met het controleren van alle gegevens. Want voordat jij je mail krijgt wordt eerst gekeken of je bij de workshops van je keuze bent ingedeeld, of je lunch hebt besteld of je persoonlijke gegevens goed zijn overgenomen etc Wij willen tenslotte genoeg boodschappen halen, geen overvolle workshops, terwijl andere leeg zijn én iedereen de juiste goodybag geven. Leden krijgen namelijk deels een andere inhoud dan niet-leden.
Vanmorgen zijn we t/m de "G" (voornaam) gekomen met het controleren. De "A" tot en met de eerste "G"-mensen hebben dus al een mail gehad met de laatste informatie voor a.s. zaterdag. Om 12 uur riepen echter andere (privé)zaken weer onze aandacht.
Zometeen - om 19.00 uur - gaan we verder. We willen echt iedereen vandaag zijn persoonlijke laatste info-mail sturen.
Dus nog even geduld, als je nog geen mail hebt gehad...hij komt echt!
EFFE WACHTEN.....NOG EFFE WACHTEN.....MAIL !

Reacties

Populaire posts