Inschrijven kan nog tot a.s. woensdag (24-1-2018)

We hebben op dit moment 62 aanmeldingen en zijn daar erg blij mee. Uit de regio komen 54 mensen, maar we hebben ook aanmeldingen uit Gelderland, Noord Holland en Flevoland. Sommigen maken er een gezellig weekendje weg van! In Drenthe valt er veel te ontdekken en kun je volop genieten!
Er hebben zich 23 leden van de Nederlandse Mandalavereniging aangemeld én maar liefst - en daar zijn we erg blij mee - 39 niet leden. En wat fantastisch dat we naast alle vrouwen ook 3 heren mogen verwelkomen.
Er is plek voor meer mensen, dus hebben we besloten de inschrijving te verlengen tot woensdag a.s. Later kan echt niet, want we hebben ook tijd nodig om alles te verwerken, boodschappen te doen etc.
Dus wil je - op de valreep - toch nog graag meedoen met deze unieke Mandala-Teken-Dag : vraag dan snel een aanmeldingsformulier aan via mandalakring.assen@gmail.com
Voor de kosten hoef je het niet te laten : slechts €17,50 inclusief lunch, 2 consumptiebonnen koffie/thee, drie workshops en een goed gevulde goodybag. Neem je je eigen lunch mee en/of ben je lid van de Nederlandse mandalavereniging, dan betaal je zelfs nog minder.
Kom ook zaterdag 27 januari 2018 naar 'de Dissel' in Assen en geniet samen met ons van een fantastische creatieve dag. Niet langer twijfelen, maar DOEN!
Wijkgebouw de Dissel : ingang aan de Kleuvenstee
Wijkgebouw de Dissel : Jan Palachweg-zijde

Reacties

Populaire posts