Inschrijving vandaag een maand geleden geopend


EEN MOOI & NIEUW MANDALAJAAR TOEGEWENST💜
De inschrijving voor onze Mandala-Teken-Dag is nu een maand geopend. Tijd voor wat cijfertjes:

Het aanmeldingsformulier is in het totaal 53 keer aangevraagd. Bij meer dan 15 personen vindt extra mailverkeer plaats i.v.m. het niet compleet invullen van het aanmeldingsformulier. De post was in deze decemberperiode wat traag met bezorgen, maar ook via de brievenbus kwamen formulieren retour. Gemiddeld wordt er zo’n 2 uur per dag besteed aan de beantwoording van de mail + het bijhouden & verwerken van de gegevens.

Er zijn al 39 deelnemers geplaatst op de deelnemerslijst: zij stuurden een goed ingevuld aanmeldingsformulier in en hebben betaald. Dit zijn 19 leden van de Nederlandse mandalavereniging en 20 niet-leden! Deze niet-leden hebben vaak al eens ergens een mandala-workshop gevolgd of ze hebben een vriend(in)/ familie, die lid is en met wie ze nu samen naar Assen komen.

We hopen dat de (huis-aan-huis)kranten in Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel in januari allemaal ons persbericht zullen plaatsen, zodat iedereen hier in de regio op de hoogte is van deze fantastische Mandala-Teken-Dag. We hopen ook dat iedereen de poster ophangt (en misschien wel verspreid). Zo halen we samen de komende drie weken de overige 61 deelnemers binnen! Wat een happening gaat het dan worden!

Het was even puzzelen, maar de 39 personen op de deelnemerslijst kunnen – op dit moment – allemaal hun eerste drie workshopskeuzes krijgen. Daarbij is wel uitgegaan van 100 deelnemers, drie workshopsrondes en dat er in elke workshopronde 5 workshops tegelijk worden gegeven. De indeling van de workshops staat nu dan ook vast. Nieuwe aanmeldingen worden in het bestaande rooster ingedeeld, wat kan betekenen dat hun eerste drie keuzes wellicht niet altijd meer haalbaar zijn. Jullie snappen vast wel dat – indien we de 100 deelnemers niet halen – we een workshop (of meer) per ronde moeten gaan schrappen… Dus doe je best en maak ook reclame voor onze Mandala-Teken-Dag!

Leuk om te weten is waar de eerste 39 deelnemers allemaal vandaan komen:

Provincie Groningen          Aduard (4x), Alteveer, Bedum, Groningen (2x), Leek, Tolbert, Warffum

Provincie Friesland            Heerenveen, Kollum, Leeuwarden

Provincie Drenthe              Assen (3x), Beilen, Eelde (2), Emmen (2x), Eext, Hoogeveen (3x), Meppel (2x), Paterswolde, Schipborg

Provincie Overijssel           Dedemsvaart, Ommen, Steenwijk

Provincie Flevoland            Almere (2x)

Provincie Gelderland          Putten

Provincie Noord Holland    Uitgeest (2x), Zaandam

Fijn dat er uit zo’n groot gebied mensen bereid zijn naar Assen te komen voor onze regiodag.
De organisatie gaat er de komende weken nog even vol tegenaan! De laatste loodjes…

Reacties

Populaire posts