De kop is eraf

Vanmorgen was de eerste vergadering voor de organisatie van de tweede Mandala-Teken-Dag in Assen. Uit mijn zelf ingekleurde (goodybag)tas viste ik mijn schrijfblok op, want daar stonden al de nodige aantekeningen in. Natuurlijk had ik al wat voorwerk gedaan: een begroting gemaakt, een voorlopig programma opgesteld, een mail naar mogelijke workshopdocenten gestuurd en kopij ingeleverd voor het blad "Mandala".
Na een vakantie moet er natuurlijk eerst even worden bijgepraat. Het was dan ook een behoorlijk gekakel hier bij mij aan de tafel. Mijn man, die thuis werkt, werd erdoor afgeschrikt en bleef lekker boven (gelukkig kan hij daar ook koffie zetten 😊) en om 12.00 uur appte hij: "zijn ze weg?"

Aan ideeën hadden we vanmorgen geen gebrek! Het gaat weer een leuke dag worden, straks in januari, met voor elk wat wils. Vandaag hebben we het eerst gehad over de belangrijkste zaken: wanneer, waar en hoe laat! Zaterdag 26 januari 2019 in wijkgebouw "de Dissel" in Assen van 10.00-16.00 uur. Staat het al in jouw agenda?

Niet onbelangrijk: de financiën. Voor de eerste Mandala-Teken-Dag hadden we een budget van de Nederlandse Mandalavereniging; nu hebben we geen budget, want de Mandalakring Assen doet de organisatie helemaal alleen: kortom de dag moet zichzelf bedruipen! Vandaar dat we de entree iets omhoog moeten gooien, maar de prijs is nog steeds aantrekkelijk voor een dagje lekker tekenen!
Zeg nou zelf, waar kun je een hele dag workshops volgen met een gratis kop koffie/thee, een heerlijke - eveneens gratis - lunch én nog met een leuk presentje naar huis gaan voor slechts €22,50? Woh... ja...bijzonder toch? Dus bel je vriend(inn)en én regel dat jullie van de partij zijn! En natuurlijk kun je dieetwensen aangeven bij opgave.
Heb je zin om te komen, dan doe je er verstandig aan je in december snel op te geven, want vanaf 1 januari 2019 gaat de entreeprijs €5,00 omhoog!

De dag gaat door als zich 40 personen definitief hebben aangemeld. Je aanmelding is definitief als je het aanmeldingsformulier hebt aangevraagd, volledig ingevuld hebt geretourneerd en het entreegeld binnen is bij de organisatie. En de deelnemers van vorig jaar weten het vast nog wel: we zijn daar streng in, want zo zijn de regels voor iedereen duidelijk en gelijk.
De formulieren kun je vanaf 1 december 2018 aanvragen: via mail (mandalakring.assen@gmail.com) of via de post (Beunheugte 35, 9403 HT Assen). Eerder aanvragen heeft ECHT GEEN ZIN.
Uiterlijk 15 januari 2019 moeten de formulieren + geld binnen zijn, want dan stopt de inschrijving.
Maar LET OP vol=vol, want we kunnen 100 deelnemers plaatsen.

Bij de evaluatie van de vorige Mandala-Teken-Dag kwamen er een paar wensen van de bezoekers naar voren: alleen TEKENworkshops, graag ook langere workshops (zodat de mandala af komt), ruimte & tijd om zelf te tekenen + voldoende tijd voor de verkoopkramen & om mensen te ontmoeten. Vanuit de organisatie waren er ook wensen: iets meer tijd om zelf ook te kunnen genieten/deelnemen én in januari iets minder hectisch. In het programma voor 2019 hebben we geprobeerd met al die wensen rekening te houden. Maar daarover later meer.

En nee...nee echt niet...ik ga nog niets verklappen over de workshops😃

tot de volgende keer.

groetjes Harriët



Reacties

Populaire posts