Stap voor stap

Achter de schermen wordt weer hard gewerkt om een mooi programma voor de Tweede Mandala-Teken-Dag neer te kunnen zetten. Wat is er anders dan vorig jaar?
Dit jaar is de entreeprijs inclusief lunch, maximaal 4 uur workshops en een kop koffie/thee: €27,50 p.p. Dat is weliswaar duurder dan vorig jaar, maar nog steeds goedkoop voor een compleet verzorgde creatieve dag. Iedereen krijgt een leuk presentje mee naar huis, zodat je thuis nog lekker kunt nagenieten van deze dag.
Er zijn dit keer workshops van 45 minuten (1 uur) én workshops van 1 uur 45 (2 uur). In de lange workshops worden de mandala's in ieder geval afgemaakt. De kortere workshops zijn voornamelijk voor inspiratie én het aanreiken van de juiste technieken: het zal daar niet altijd mogelijk zijn de mandala helemaal af te maken, maar je krijgt voldoende handvaten mee om dit thuis zelf te kunnen doen. In alle workshops ga je aan de slag met het maken van een mandala. Op het opgaveformulier kun je zien of een workshop specifiek voor beginners of gevorderden is.
Verder is er dit jaar een ruilbeurs: ruil met elkaar boeken, materialen en …
Ook is er een hoek ingericht als tekenatelier: daar kun je - als je zin hebt - gaan zitten en zelf je eigen mandala ontwerpen en/of kleuren. Het tekenatelier is de hele dag geopend.
Verder natuurlijk weer kraampjes van o.a. de workshopdocenten.
We hebben geprobeerd zo goed mogelijke alle wensen van de bezoekers van vorig jaar te verwerken in het huidige programma. En we hebben er weer zin in!!
De inschrijving gaat 1 december open. En...wie zich in december inschrijft krijgt €5,00 korting op de entreeprijs! De inschrijving sluit ruim vóór de dag zelf, zodat wij tijd hebben alle puntjes op de i te zetten qua materiaal, boodschappen en inrichting.
Je inschrijving is net als vorig jaar pas definitief als het goed ingevulde inschrijfformulier bij ons binnen is én je entreegeld op onze rekening staat.

Reacties

Populaire posts