Cadeautjes

De maand december staat voor veel mensen in het teken van cadeautjes geven en ontvangen. In ons gezin (vader, moeder en 3 twintigers) gebeurt dat begin van de maand. We trekken 1 lootje én van die persoon krijg je een verlanglijstje. Voor de andere personen moet je zelf een kleinigheid (rond de €5,00) zoeken. Verder mogen er surprises en gedichten bij, al is één van beide wel verplicht bij het getrokken lootje-cadeau. Het gaat bij de kleinigheidjes niet zo zeer om het cadeautje dat je krijgt, maar juist om de moeite, de intentie en de tijd, die iemand bereid was erin te steken om iets leuks voor jou te vinden. Geweldig om te zien dat er ook voor zo'n klein bedrag leuke dingen te vinden zijn; wie daar tenminste op tijd mee aan de gang gaat en er wat moeite voor doet. Gelukkig doen wij dat als gezin nog - uit liefde voor elkaar. Aan het einde van zo'n avond ben ik zeer tevreden en vooral dankbaar. Dankbaar dat er geen ontevreden gezichten waren, dat we samen lol maakten en elkaar de gek aanstaken én dat de mobile telefoons (en andere media) even vergeten waren. Op zo'n avond kan ik lang teren. Inderdaad, Ikea: AANDACHT MAAKT ALLES MOOIER!

Zelf mocht ik deze maand - voor onze Mandala-Teken-Dag - ook wat cadeautjes in ontvangst nemen.
Uitgeverij Akasha gaf te kennen alle deelnemers weer te willen verrassen met een gratis mandala-boek. Welk boek dat is ga ik niet verklappen, maar alleen daarmee heb je je entreegeld er al uit! Fantastisch dat de uitgeverij dit wil doen én ze geven ook nog een aantal boeken voor onze verloting!
We hebben weer kunnen regelen dat een deel van de boeken van Akasha te koop is op de Mandala-Teken-Dag. Heb je voorkeur voor een bepaald boek (kijk maar eens op hun site, ze verkopen niet alleen mandala-boeken)? Mail ons dan de titel vóór 10 januari, dan nemen we 'm voor je mee uit Eeserveen: geef wel even aan of we 'm voor je moeten reserveren (je koopt 'm dus zeker van ons) óf dat het boek gewoon op de verkoop tafel kan komen te liggen, zodat je 'm eerst kan inkijken, alvorens eventueel te besluiten 'm te kopen (maar dan kan ook iemand anders je voor zijn). In overleg met de uitgeverij bepalen wij welke boeken er op de verkooptafel komen te liggen.
Verder belde de vertegenwoordiger van Caran d'Ache in Nederland me. Ik had nog niets van hen gehoord én dacht dat ze dit jaar niet mee wilden doen. Maar niets is minder waar. We krijgen een geweldig cadeau: hun demonstratrice Wilma Hagen uit Kortenhoef (NH) komt weer de hele dag naar Assen. Zij zal in het tekenatelier zitten te tekenen én je kunt haar vragen stellen op tekengebied. Verder gaan we bekijken in hoeverre zij ook een workshop kan gaan geven. Mocht dit doorgaan, dan krijgt iedereen - die zich al heeft opgegeven - een mail. Je krijgt dan de mogelijkheid om je persoonlijke dagprogramma aan te passen.
Verder bekijken we nu de mogelijkheid om Caran d'Ache-producten op de Mandala-Teken-Dag te verkopen. De potloden e.d. zullen dan rechtstreeks vanuit de fabriek in Zwitserland naar Assen gaan. Dat houdt in dat er wel wat geregeld moet worden t.a.v. invoer bij de douane en het verkopen (o.a. BTW-afdracht) en er moet iets worden geregeld t.a.v. het materiaal dat niet verkocht wordt. Jullie zien straks alleen dat de spullen te koop zijn, maar niet het werk dat verzet is om het zover te krijgen. Ook hier gaat het om de moeite, de intentie en de tijd, die wij - als organisatie - bereid zijn te geven om een leuke Mandala-Teken-Dag te organiseren. We doen dat graag uit liefde voor het mandala tekenen

Ja, achter de schermen zijn wij nog steeds druk om er voor iedereen een bijzondere dag van te maken. De medewerking van uitgeverij Akasha én Caran d'Ache geeft ons - als organisatie - dan ook een boost. Want woh... zo wordt 't wederom een fantastische dag én wie wil daar nou niet bij zijn?
Twijfel je nog? Hak snel de knoop door, want in december heb je nog €5,00 korting. Dat geld kan je beter besteden aan leuke materialen om te tekenen, toch?
Of heb je moeite met het dagmenu workshops? Vind je het allemaal te moeilijk én te ingewikkeld. Dat kan en is niet erg: bel (of mail) dan 06-12236713, samen komen we er wel uit!

Ik wens jullie allemaal een heel goed einde van het jaar 2018. 
Laten we samen 2019 goed beginnen met een spetterende Mandala-Teken-Dag!



Reacties

Populaire posts