De laatste loodjes

In de organisatievergadering begin januari hebben we de knoop doorgehak. De inschrijving verloopt druppelsgewijs: elke week hebben we weer een aantal nieuwe aanmeldingen. Wij willen nu verder, dus - ook al zijn er nog geen 40 deelnemers - we nemen het risico: de Mandala-Teken-Dag 2019 GAAT DOOR!

Inmiddels hebben we 41 deelnemers en samen met de 20 man organisatie / workshopdocenten hebben we dus een mooie groep mensen om er een geweldige dag van te maken!
De organisatie staat nu nog een drukke week te wachten -> na de sluiting van de inschrijvingen morgenavond middernacht. Niet alleen moeten we allerlei spullen ophalen en vermenigvuldigen, maar sommigen van ons moeten ook hun workshops nog voorbereiden. We wilden niet te vroeg allerlei kosten gaan maken, maar dat betekent wel, dat er nog veel op het laatste moment moet. Tja, die laatste loodjes...

Het deelnemers aantal zorgt ervoor dat geen enkele workshop vol is. Zo hadden we als organisatie een dilemma: kiezen we voor volle groepen & minder lokaalhuur, maar dus ook voor het feit dat dan deelnemers lang niet allemaal hun eerste keus zullen krijgen OF kiezen we ervoor de workshops zo te laten doorgaan (per workshop 3 tot 14 deelnemers), zodat alle deelnemers hun eerste keuze qua workshop kunnen behouden. We besluiten voor die laatste optie te kiezen: We kiezen dus voor de deelnemers én niet voor het geld. Zo krijgt bovendien elke deelnemer ook meer persoonlijke aandacht in de workshops.
Bij binnenkomst krijgen alle deelnemers straks een waaier met daarin per gekozen workshop een kaartje én een kaartje waarop al je consumpties staan, waar je recht op hebt. Een splitpen zorgt ervoor dat al die kaartjes samen jouw persoonlijke waaier vormen (je naam staat op de consumptiekaart). De workshopkaartjes lever je in bij de workshops. Neem je iets van de consumptiekaart dan wordt dit afgestreept door de organisatie. Deze consumptiekaart kun je tenslotte aan het einde van de dag (15.30-16.00 uur / bij vertrek) inleveren tegen een door uitgeverij AKASHA aangeboden mandalaboek ter waarde van bijna 30 euro.
Het contact van ons, de vertegenwoordiger van CARAN D'ACHE en de plaatselijke BRUNA heeft ervoor gezorgd dat dit jaar Caran d'Ache artikelen te koop zijn op de Mandala-Teken-Dag én bovendien met een leuke korting. Wil je iets kopen van Caran d'Ache én is dat niet aanwezig? Geen probleem, met 10% korting kun je - bij vooraf betaling - het artikel bestellen. De Bruna zorgt er dan voor dat het bij jouw thuis wordt bezorgd. Bovendien kan de aanwezige demonstratrice van Caran d'Ache je precies laten zien hoe je de mooiste resultaten krijgt met die prachtige hoge kwaliteitsproducten. Ik zou zeggen: grijp je kans! Vergeet dus niet je gevulde portemonnee of pinpas (er is een pinapparaat aanwezig) mee te nemen.
Nieuw dit jaar is het RUILBORD. Op het ruilbord hangen de kaartjes van de plekken in de workshops, die niet benut worden. Mocht je nu - als deelnemer - toch liever WEL die workshop van Caran d'Ache willen volgen, dan kan je jouw workshopkaartje omruilen. Heb je een workshop van 2 uur, maar ben je al moe...wissel dan je workshopkaartje om voor een workshop van een uur en ga daarna een uur lekker tekenen in het tekenatelier of thee drinken bij de stamtafel. Vind je een workshop met maar 5 mensen geen bal aan: verander dan gewoon van workshop. Kortom het ruilbord biedt je de mogelijkheid op de dag zelf jouw specifieke programma aan te passen aan jouw wensen. We vragen je echter wel om - als je besluit niet naar een workshop toe te gaan - altijd je workshopkaartje in te leveren. Zo kunnen we die kaartjes wellicht ooit weer gebruiken: wees er dus zuinig op!
Vorig jaar meldden zich op de dag zelf helaas 5 deelnemers zich ziek. We hopen dat dit jaar de griepepidemie een beetje voorbij is (zelf ben ik gelukkig ook weer aan de beterende hand) én we jullie allemaal in goede gezondheid de 26ste in Assen mogen begroeten. Tot dan!



Reacties

Populaire posts